Waarom mobiel verkopen?

In Nederland zijn er op dit moment bijna 20 miljoen mobiele telefoons in omloop. Dit houd in dat veel mensen meerdere toestellen in bezit hebben. Veel van deze mobiele telefoons worden niet meer gebruikt. Er zijn ongeveer 6 miljoen mobiele telefoons waar niks meer mee wordt gedaan. Deze mobiele telefoons hebben allemaal nog waarde. Je kunt ervoor kiezen je mobiele telefoon particulier te verkopen of je kan kiezen om je mobiele telefoon te verkopen aan een recyclebedrijf. Recyclebedrijven zijn in opkomst en betalen steeds betere bedragen voor je mobiele telefoon. Ook krijg je steeds sneller geld op je rekening. Het is gewoon zonde om je mobiele telefoon in de kast te laten liggen, want het is gewoon nog geld waard.

Wanneer je besluit je mobiele telefoon te verkopen, is dit ook goed voor het milieu. Mobiele telefoons krijgen een tweede leven wanneer deze nog goed te gebruiken zijn. Wanneer de mobiele telefoon kapot is of bijna geen waarde meer heeft, worden de bruikbare onderdelen uit de mobiele telefoon gehaald. In mobiele telefoons zitten bruikbare grondstoffen die worden hergebruikt. Dit gebeurd middels een zorgvuldig proces. Door je mobiele telefoon te verkopen aan een recyclebedrijf, lever je een bedrage aan het milieu.

Door je mobiele telefoon te verkopen aan één van de aanbieders op deze website steunt men ook goede doelen. De aanbieders waar je telefoon aan kunt verkopen schenken een substantieel bedrag aan goede doelen. Dit gebeurt per verkochte telefoon of er wordt een vast bedrag geschonken aan een doel. Weer een goede reden om je gebruikte mobiele telefoon zo snel mogelijk te verkopen.

1. reBuy

rebuy
Bekijk waarde

2. Verkoopmijntelefoon

verkoopmijntelefoon
Bekijk waarde