Verkoopmijntelefoon

verkoopmijntelefoon
Het is iets dat we tegenwoordig elke dag bij ons dragen en ook gaan we ermee slapen. We hebben het over de smartphone – een slim, klein apparaatje dat onze metgezel in het leven is geworden. Het probleem is dat ze niet – net als wijzelf – tientallen jaren meegaan. Sterker nog: als we het over de levensduur van een telefoon hebben, dan gaat het om tientallen maanden en niet om jaren.

Heb je je weleens afgevraagd wat er met alle afgedankte telefoons gebeurt? Geloof het of niet, maar de meeste telefoons blijven zo lang in huis rondslingeren dat ze uiteindelijk geen enkel doel meer dienen. In de meeste gevallen eindigt het toestel in de prullenbak. Al deze toestellen die op de stortplaats terechtkomen, noemen we elektronisch afval – ook wel bekend als e-waste. Het is afval dat eigenlijk geen afval hoort te zijn, omdat de onderdelen en misschien de telefoon zelf ook hergebruikt kunnen worden.

Eén van de bedrijven die de elektronische afvalstroom wil verminderen is Verkoopmijntelefoon, een telefoonreparateur die zich ook is gaan richten op het inkopen van nieuwe én gebruikte telefoons. Wil je meehelpen om het elektronische afval te verminderen en tegelijkertijd nog iets voor je oude telefoon krijgen? Verkoopmijntelefoon heeft het antwoord, want nu is het mogelijk om je telefoon bij hen aan te bieden.

Waarde checken bij Verkoopmijntelefoon

De reviewscore van Verkoopmijntelefoon

Pluspunten

 • Hoge waardebepalingen telefoons
 • Na controle binnen 24 uur betaald
 • Gratis verzending

Minpunten

 • Niet alle merken worden ingekocht

Wij beoordelen Verkoopmijntelefoon

 • Klantvriendelijkheid
 • Verzending
 • Onderzoek
 • Prijsvoorstellen
 • Betrouwbaarheid

Wat is Verkoopmijntelefoon?

Soms hoor je een bedrijfsnaam die helemaal niets met de activiteiten van het bedrijf te maken heeft. Bij Verkoopmijntelefoon is dat overduidelijk niet het geval. Het bedrijf wil graag dat je je telefoon aan hen verkoopt en daarom hebben ze een hele duidelijke naam verzonnen om je uit te nodigen om dat te doen. Verkoopmijntelefoon is een inkoper van mobiele telefoons.

Het doel van de inkoop is om deze telefoons – of onderdelen ervan – weer een nieuw leven te geven. Oude telefoons hebben namelijk nog steeds waarde. Zelfs als ze stuk zijn, gebroken onderdelen hebben of een andere vorm van schade. Nu hoeft Verkoopmijntelefoon natuurlijk weinig te doen aan een telefoon die niets mankeert, maar bijna elke telefoon kan een tweede leven krijgen. En mocht het Verkoopmijntelefoon na een grondige reparatie en reiniging niet lukken om de telefoon opnieuw op de markt te brengen, dan krijgen de onderdelen een tweede leven doordat ze gerecycled worden.

Alle telefoons die opnieuw in de markt worden gezet heten refurbished telefoons. Bij Phone Store Rosmalen, wat dus de reparatie- en verkooptak is, kun je een mobiele telefoon kopen tegen de scherpste prijs. Alle merken die Verkoopmijntelefoon inkoopt worden aan de verkoopkant weer verkocht, merken zoals Samsung, Apple en Oppo. Wil je de telefoon eerst even voelen, vasthouden en testen? In tegenstelling tot veel andere ‘online’ partijen is het bij deze partij gewoon mogelijk om langs te komen in de winkel.

Hoe werkt het

Bij Verkoopmijntelefoon is het gehele verkoopproces zo simpel mogelijk gemaakt. Via de website van het bedrijf kun je snel en eenvoudig je toestel opzoeken, de waarde laten bepalen en de verzending regelen. Dit is hoe het verkopen bij Verkoopmijntelefoon werkt.

1. Opzoeken

De verkoop van een telefoon aan Verkoopmijntelefoon begint met het opzoeken van je model. Op dit moment koopt Verkoopmijntelefoon alleen telefoons in en alleen van de merken Apple, Samsung en Oppo. Via de zoekbalk op de beginpagina zoek je gemakkelijk naar de telefoon of tablet die je wilt verkopen. Als de telefoon er niet tussen staat, kopen ze dat model helaas (nog) niet in. Mocht het om een nieuw model gaan, dan is het mogelijk om contact op te nemen met Verkoopmijntelefoon.

Een tweede manier om je toestel op te zoeken is via de VerkoopWizard. Tik daarvoor op het merk van je telefoon en het model dat je wilt verkopen. Je komt vervolgens op de beoordelingspagina terecht. Wederom, als je model er niet tussen staat, dan is het niet mogelijk om deze telefoon te verkopen – tenzij het een nieuw model is.

Zoek je telefoon hier op

2. Beoordelen

Er zijn oude telefoons die nog perfect werken en geen enkel krasje hebben, maar er zijn ook nieuwe telefoons die een gebroken scherm hebben en diepe krassen in de behuizing. Om onderscheid te kunnen maken tussen de verschillende vormen van schade en de algehele kwaliteit van de telefoon te bepalen, mag je je telefoon zelf beoordelen.

Bij de meeste telefoons wordt er eerst gevraagd om de opslagcapaciteit. Dit is de hoeveelheid interne opslag van de telefoon, bijvoorbeeld 128 GB of 512 GB. Vervolgens wordt er om de kleur van het toestel gevraagd en daarna de staat van het toestel.

 • Als nieuw
 • Zo goed als nieuw
 • Licht gebruikt
 • Zichtbaar gebruikt
 • Beschadigd/Kapot
 • Gaat niet meer aan

De staat van het toestel kun je beoordelen aan de hand van zes gradaties, van ‘nieuw’ tot ‘gaat niet meer aan’. Tik op de staat van het toestel waarvan je denkt dat het correct is en lees de beschrijving. Heeft je toestel bijvoorbeeld één of twee lichte gebruikerssporen op het scherm en/of de behuizing? Dan kun je aangeven dat je toestel zo goed als nieuw is.

3. Verkopen

Aan de hand van de gegevens die je invult en de staat van de telefoon doet Verkoopmijntelefoon een prijsvoorstel. Dit is de waarde die wordt getoond. Ben je tevreden met het aanbod? Tik dan op ‘Verkoop mijn telefoon’ om de verkoop af te ronden. Vul je gegevens in om de verkoop te bevestigen.

4. Versturen

Als je de telefoon verkoopt, ontvang je een verzendlabel. Met dit label kun je de telefoon gratis en verzekerd naar Verkoopmijntelefoon opsturen. Verpak de telefoon in een stevige doos, plak het verzendlabel op de doos en breng het pakket naar een PostNL-punt.

5. Ontvangen

Zodra het pakket door Verkoopmijntelefoon is ontvangen, wordt de telefoon gecontroleerd door een van de experts. Als de gegevens van de telefoon en de staat van het toestel overeenkomen met de opgegeven gegevens, dan ontvang je binnen 24 uur het afgesproken bedrag op je rekening.

Is het betrouwbaar?

Phone Store Rosmalen, waar Verkoopmijntelefoon onderdeel van is, staat bekend als een betrouwbare partij. Als we kijken naar de recensies, dan is een opmerkelijk hoge score zichtbaar voor het bedrijf. Op basis van meer dan 162 recensies krijgt het bedrijf een gemiddeld cijfer van 4.8 op 5.

“Snelle, vakkundige service, goede prijs-kwaliteitverhouding.” – Boris

Uitvoerige kwaliteitscontroles

Alle telefoons die bij Verkoopmijntelefoon binnenkomen worden grondig getest en beoordeeld. Daarbij leggen de experts de vergelijking tussen de opgegeven staat van het toestel en de daadwerkelijke staat die de experts het toestel toekennen. Mocht het toestel een reparatie nodig hebben om weer opnieuw verkocht te kunnen worden, dan is dat voor rekening van het bedrijf. Als het nodig is om bepaalde onderdelen te vervangen, dan zal dat worden gedaan door de technici. Na deze controle en eventuele raparatie kan Verkoopmijntelefoon de telefoon weer aanbieden en zelfs garantie geven op het toestel.

Waarde checken bij Verkoopmijntelefoon

Wat je nog meer moet weten over Verkoopmijntelefoon

Het bedrijf Verkoopmijntelefoon is in 2020 begonnen met het inkopen van mobiele telefoons. Het bedrijf erachter is echter al langer actief in de reparatiemarkt. Als onderdeel van Phone Store Rosmalen beschikken de medewerkers over veel vakkennis en ervaring in het reviseren van telefoons en tablets. Ze noemen zichzelf dan ook wel de ‘expert in telecom en reparatie’.

verkoopmijntelefoon

Veelgestelde vragen

Is de verzending gratis?

Is de verzending verzekerd?

Waar moet ik op letten voor het versturen?

Wanneer is Verkoopmijntelefoon opgericht?

Koopt Verkoopmijntelefoon alleen maar producten?