swoop
Swoop is van origine een reparateur van smart devices maar inmiddels doet het bedrijf veel meer dan alleen het maken van smartphones. Zo is het nu ook mogelijk om er refurbished smartphones en tablets aan te schaffen maar ook kun je er terecht als je je oude smartphone wilt inleveren voor geld. Waar het in 2012 begon met alleen reparaties kun je er nu je telefoon verkopen. Je hoeft er niet eens de deur voor uit als je geld wilt zien voor je oude mobiel. Op de website van Swoop is een handige tool te vinden die je begeleidt in het gehele proces. Van het uitkiezen van je merk en model tot het invullen van de gegevens; alles kan online.

Waarom bij Swoop?

Als één van de jonge spelers op de markt van consumentenelektronica heeft Swoop snel naam gemaakt. Dat is ook niet zo vreemd; technische kennis zit bij hen in het DNA, volgens Swoop zelf. Binnen enkele jaren heeft Swoop een grote bekendheid verworven en dat heeft een reden. Zo is het bedrijf elke dag behalve zondag bereikbaar via Facebook, Live Chat, e-mail en telefoon. Bovendien kun je naar een Swoop winkel bij je in de buurt als je vragen hebt. Met vijf winkels verspreid door Nederland is er altijd een Swoop Store bij je in de buurt.

Verkopen aan Swoop

Heb jij nog ergens een oud toestel in huis liggen? Of dit nu een oude telefoon is of een verouderde tablet; bij Swoop is je oude apparaat geld waard. Ruil je oude telefoon, laptop, tablet of iMac in en ontvang je er geld voor.

Waarde checken bij Swoop